Scroll Top

Tržič TV je televizijska postaja, ki deluje na območju Tržiča in okolice ter širše. Naša programska vsebina obsega novice, aktualne dogodke, športne dogodke, kulturo in druge vsebine, ki so zanimive za naše gledalce. Poleg tega redno poročamo tudi o lokalnih iniciativah, kulturnih dogodkih, gospodarskih dosežkih ter ostalih pomembnih dogodkih in trendih, ki so povezani z občino Tržič in Gorenjsko regijo.

Televizijska postaja je zelo povezana z lokalno skupnostjo, saj v svoje oddaje pogosto vključujejo domače ustvarjalce in posameznike iz občine, ki imajo kaj povedati ali pokazati. Na ta način Tržič TV prispeva k promociji in razvoju lokalne skupnosti, saj daje priložnost posameznikom in skupinam, da delijo svoje ideje, mnenja in projekte.

Tržič TV deluje tudi kot platforma za mlade talente in mladinske športne dogodke. Svojim gledalcem omogočajo spremljanje tekem in dogodkov s prenosom v živo ter tudi kot ponovni ogled, prav tako pa omenjajo in predstavljajo dosežke mladih športnikov.

Postaja ima visoko kakovostno opremo, ki omogoča kakovostno produkcijo in predvajanje televizijskega programa. Slednji je na voljo tako preko kabelskega omrežja kot tudi preko spleta in mobilnih naprav, kar omogoča gledalcem, da spremljajo dogajanje kadarkoli in kjerkoli.

Tržič TV je podjetje, specializirano za prenose v živo in snemanje dogodkov. Naše storitve so namenjene športnim klubom, organizacijam, občinam in posameznikom, ki želijo svoje dogodke dokumentirati, ali jih posredovati javnosti. Smo ponosni partner Hokejske zveze Slovenije in številnih hokejskih klubov kot so HK Triglav Kranj, HK Slavija Junior, HKMK Bled, HK SŽ Olimpija, HK Celje, HDK Maribor ter HDD SIJ Acroni Jesenice. Poleg tega sodelujemo tudi z vaterpolo klubom AVK Triglav Kranj in nogometnim klubom Triglav Kranj.

Naši prenosi v živo in snemanje se ne omejujejo le na hokejske tekme, ampak smo prisotni tudi na drugih športnih dogodkih. Srečate nas lahko na tekmah roler hokeja (inline hokej) v Radovljici in Lukovici, triatlonih, kolesarskih dirkah ter ostalih adrenalinsko športnih prireditvah. Naredili smo tudi že nekaj prenosov rugby tekem slovenske rugby reprezentance. Pri svojem delu smo zelo natančni, profesionalni in prilagodljivi. Smo fleksibilni glede prilagajanja željam naših strank in se trudimo, da so naši posnetki najboljše kakovosti.

Poleg športnih dogodkov se ukvarjamo tudi s snemanjem in prenašanjem drugih vrst dogodkov, kot so seje občinskih svetov, koncerti pihalnega orkestra, kulturne prireditve in kulturna dediščina. Z veseljem poskrbimo tudi za spomine iz osnovnošolskih valet ali srednješolskih maturantskih plesov. Naš cilj je, da se posnetki, ki jih naredimo, ohranijo kot trajen spomin in da so dostopni vsakomur, ki si želi ogledati posnetke dogodkov.

Naše storitve so namenjene vsem, ki si želijo kakovostnega in profesionalnega posnetka svojega dogodka. Za vsako storitev se individualno dogovorimo z našimi strankami in se prilagodimo njihovim željam in potrebam. Naš cilj je zagotoviti, da so naši posnetki najvišje kakovosti in da zadovoljijo pričakovanja naših strank.