Scroll Top

Vabimo vas k oglaševanju na naši lokalni televizijski postaji Tržič TV, s čimer boste poleg promocije vašega izdelka ali storitve hkrati podprli tudi produkcijo manj zanimivih tem in mladinskih športnih dogodkov, ki jih bomo predvajali v živo ali kot posnetek.

Naša televizijska postaja ima širok krog gledalcev v območju Tržiča in okolice ter ima pomembno vlogo pri promociji lokalne skupnosti, športnih dogodkov in drugih manj znanih tem. Z vašim oglaševanjem lahko pomagate financirati te projekte in poskrbite, da bodo ti pomembni dogodki ostali v ospredju pozornosti javnosti.

Poleg tega, da bomo vaš oglaševalski spot predvajali v primernih terminih za optimalno izpostavljenost, bomo vaše ime in logotip prikazali tudi med živim predvajanjem športnih dogodkov, kot so nogometne tekme, košarkarske tekme, odbojkarske tekme in podobno. Tako boste dosegli še večjo prepoznavnost in podprli lokalni šport.

Za več informacij o naših ponudbah in cenikih se prosimo obrnite na nas preko e-pošte ali telefona, da bomo skupaj našli najboljšo rešitev za vaše oglaševalske potrebe ter podporo za manj zanimive teme in mladinski šport.

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost in veselimo se sodelovanja z vami.

Ekipa Tržič TV