Scroll Top

Ste organizirali dogodek in o njem nismo poročali?

Organizirate dogodek, ki ga želite deliti s širšo javnostjo?

Ne dovolite, da informacija o vašem dogodku ne pride do nas ali pride prepozno!
Z uporabo spodnjega spletnega obrazca ali pošiljanjem elektronske pošte na naslov info@trzic.tv, lahko enostavno in hitro obvestite našo ekipo o vašem dogodku.

Kako to deluje?

Preprosto izpolnite naš spletni obrazec, ki ga najdete spodaj. Priložite kratek opis dogodka in vnesite vaše kontaktne podatke, kot so elektronska pošta, telefonska številka in ime osebe za stik. Če vam obrazec ne ustreza, pa nas enostavno kontaktirajte preko elektronske pošte na naslov info@trzic.tv in nam posredujte iste informacije.

Ko prejmemo vaše sporočilo, se bomo odzvali v najkrajšem možnem času. Če bo izvedba izvedljiva, se lahko celo odločimo za obisk vašega dogodka in naredimo kratko video reportažo. Naša ekipa vam je na voljo tudi pri pripravi in tehničnih težavah, saj imamo bogate izkušnje na področju ozvočenja in video tehnike.

Poleg tega vam lahko pomagamo pri prenosu dogodka v živo ali izvedbi hibridnega dogodka, kjer sodelujejo udeleženci na lokaciji in prek različnih videokonferenčnih sistemov, kot so Zoom, MS Teams, Google Meet, Webex in drugi. Vaš dogodek lahko prenašamo v živo na našem TV kanalu Tržič TV in YouTube kanalu, ki že šteje prek 6.000 sledilcev. Prav tako lahko vaš dogodek objavimo ali prenašamo na več Facebook straneh ter uporabimo tudi vaše kanale na družbenih omrežjih.

Če bi želeli prenos dogodka izvesti sami, vam lahko nudimo pomoč pri produkciji in zanesljivi transmisiji signala. Naša strokovna ekipa zagotavlja boljšo in bolj zanesljivo kakovost kot vgrajene aplikacije za Facebook Live ali YouTube. Poleg tega lahko vaš dogodek prenašamo na več kanalov družbenih omrežij, kot so Facebook, YouTube, Twitch in drugi.

Ne zamudite priložnosti za učinkovito promocijo vašega dogodka! Uporabite naš spletni obrazec ali nam pišite na info@trzic.tv že danes.

Veselimo se sodelovanja z vami pri organizaciji in pokrivanju vašega dogodka.