Scroll Top

Ali želite, da vaš športni dogodek doseže širšo publiko in da bo v polni HD resoluciji na digitalnih platformah YouTube, Facebook in na kanalu Tržič TV? Potem je naša ekipa pravi partner za vas!

Smo specializirani za prenos športnih dogodkov v živo, z najmanj štirimi kamerami, počasnimi posnetki, vrhunci in grafiko. Poleg tega lahko zagotovimo tudi prenos v živo s snemanjem za mlajše kategorije.

Naša tehnična ekipa ima več kot 15-letne izkušnje na področju prenosa športnih dogodkov v živo, zato lahko zagotovimo, da bo vaš dogodek zabeležen tako kot si zasluži. Na lokaciji potrebujemo električni priključek in internetno povezavo, v kolikor je ta na voljo, drugače to zagotovimo sami.

Z nami boste lahko dosegli večjo in širšo publiko ter s tem gradili zanimanje in popularizacijo vašega športnega dogodka. Poleg tega bomo poskrbeli za arhiv dogodka, ki ga boste lahko uporabili za promocijo v prihodnosti.

Če želite zagotoviti vrhunsko produkcijo športnega dogodka v živo, nas kontaktirajte že danes! Smo zanesljiv partner, ki na leto poskrbi za več kot 150 športnih dogodkov v živo na kanalu Tržič TV. Z nami boste lahko poskrbeli, da bo vaš dogodek izstopal med drugimi.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Ekipa za prenos športnih dogodkov v živo na Tržič TV.