Scroll Top

Spoštovani gledalci,

Z vso predanostjo in strastjo se trudimo zapisovati in ohranjati dragocene trenutke v video obliki, da ostanejo živi in nepozabni.

Vendar pa naše delo ne bi bilo mogoče brez vaše podpore. Vaše donacije so ključnega pomena za pomoč naši produkciji, saj nam omogočajo izboljšanje opreme, razvoj tehničnih zmogljivosti in širjenje dosega naše platforme. Z vašo pomočjo lahko dosežemo večje število ljudi, podpremo lokalna društva, klube in kulturne organizacije ter krepimo njihovo prisotnost in zavedanje o njihovem pomembnem delu.

Prenosi v živo so naše orodje, s katerim omogočamo društvom, klubom in kulturnim organizacijam, da se povežejo s širšo publiko. S tem ustvarjamo neprecenljive spomine in omogočamo ljudem, da doživijo dogodke, ki bi jim sicer morda ostali neznani. Vaše prispevke uporabljamo tudi za trženje in promocijo, saj želimo ustvariti še večje zanimanje in podporo za te organizacije ter jih približati ljudem.

Vaša donacija nam bo pomagala ohraniti in izboljšati naše delo, kar nam bo omogočilo, da ustvarjamo še večje in bolj kakovostne video posnetke. Z vašo podporo bomo lahko pokrili več dogodkov, izboljšali tehnično izvedbo in zagotovili, da bodo ti pomembni spomini dosegljivi za prihodnje generacije.

Sodelujte z nami in postanite del naše skupnosti, ki verjame v moč zapisovanja in deljenja nepozabnih trenutkov. Vaša donacija je naložba v ohranjanje kulturne dediščine, spodbujanje lokalnega življenja in ustvarjanje trajnih spominov.

Zahvaljujemo se vam za vašo podporo in zaupanje v naše delo. Skupaj lahko ustvarimo čudovite zgodbe in ohranimo pomembne dogodke za vedno.

Najlepša hvala!

Ekipa Tržič TV