Scroll Top

Z veseljem vam lahko ponudimo storitev prenosa vašega dogodka v živo, snemanja in montaže krajšega povzetka. Naša ekipa ima bogate izkušnje na področju produkcije in transmisije video signalov, kar nam omogoča, da zagotovimo kakovostno in zanesljivo storitev za naše naročnike.

Prenos dogodka v živo omogoča dosego širše publike, saj gledalci lahko spremljajo vaš dogodek v realnem času preko digitalnih kanalov, kot sta Facebook Live in YouTube Live ali TV kanala, ki je del osnovnih shem vseh operaterjev v Sloveniji. To je še posebej pomembno, če želite doseči občinstvo, ki se nahaja na različnih lokacijah ali ni moglo fizično prisostvovati dogodku.

Snemanje dogodka pa omogoča shranjevanje in arhiviranje dogodka za kasnejši ogled. To je pomembno, saj lahko posnetke kasneje uporabite za promocijske namene, predstavitve ali pa jih delite s tistimi, ki dogodka niso mogli spremljati v živo.

Naša ekipa bo poskrbela za kakovosten prenos dogodka v živo, snemanje in montažo krajšega povzetka. Poleg tega vam bomo zagotovili tudi shranjevanje in arhiviranje posnetkov dogodka za kasnejši ogled. Naša ekipa bo upoštevala vaše želje in pričakovanja glede produkcije dogodka ter vam nudila podporo in nasvete skozi celoten proces.

Če vas zanima naša storitev prenosa dogodka v živo, snemanja in montaže krajšega povzetka, nam prosim sporočite več podrobnosti o vašem dogodku, da lahko pripravimo ponudbo po vaši meri.