Scroll Top

Pomembno je, da se odločite za snemanje vašega dogodka in ustvarite pomembno promocijsko gradivo za prihodnost. Zavedamo se, kako pomembno je, da se vaš dogodek dokumentira in beleži v arhivu za prihodnjo uporabo in promocijo.

Naše podjetje se specializira za snemanje in produkcijo visoko kakovostnih video posnetkov. Naša ekipa bo poskrbela za kvalitetno snemanje in urejanje kratke reportaže z izjavami udeležencev, ki bo vključevala tudi izbrane prizore s samih dogodkov.

Zagotovimo vam, da bomo poskrbeli za dober zvok, kvalitetno snemanje in montažo, ki bo vašemu dogodku dala profesionalni videz. S tem boste imeli dragocen vir, ki ga lahko uporabite za promocijo in reklamiranje vašega dogodka v prihodnosti.

Okvirna cena za snemanje dvournega dogodka in izdelava reportaže v dolžini do 5 minut je 800€ + DDV. Naša ponudba vključuje vso opremo, potrebno za snemanje, kot tudi izkušeno ekipo strokovnjakov, ki bo poskrbela za celoten postopek snemanja in produkcije.

Ne zamudite priložnosti, da imate svoj dogodek posnet in ga uporabite za svojo promocijo. Kontaktirajte nas in se dogovorite za snemanje in ustvarjanje vaše lastne reportaže.

Nekaj naših kratkih reportaž

YouTube player
YouTube player
YouTube player