Scroll Top

Z veseljem vam lahko ponudimo storitev prenosa vašega dogodka v živo z uporabo vaših telefonov. Res je, da imate verjetno na telefonu aplikacijo, ki vam omogoča predvajanje dogodka v živo, vendar v praksi velikorat ne dosežemo željenih ciljev. Mi vam bomo svetovali in poskrbeli, da bodo gledalci dobili to kar vi želite sporočiti. Z našo podporo in svetovanjem bomo skupaj naredili to, kar si želite. Naša ekipa ima bogate izkušnje na področju produkcije in transmisije video signalov, kar nam omogoča, da zagotovimo kakovostno in zanesljivo storitev za naše naročnike.

Z našo storitvijo prenosa vašega dogodka v živo lahko dosežete široko občinstvo, ki bo lahko spremljalo vaš dogodek v realnem času preko digitalnih kanalov, kot sta Facebook Live in YouTube Live. Naša ekipa bo poskrbela za transmisijo, režijo in produkcijo vašega dogodka ter pošiljanje končnega izdelka na vaše digitalne platforme.

Priporočamo, da vaši kamermani uporabijo pametne telefone zadnje generacije, kot sta iPhone 12 ali novejši ali pa Android telefoni. S tem zagotovimo kakovostno sliko in zvok ter bolj stabilno povezavo med vašim dogodkom in našim studiom. Prenos do našega studia bo potekal preko najnovejših protokolov, ki omogočajo bolj stabilno povezavo v primerjavi s klasičnimi rešitvami.

Naša ekipa bo poskrbela za kakovostno produkcijo vašega dogodka in bo upoštevala vaše želje in pričakovanja. Če vas zanima naša storitev prenosa vašega dogodka v živo z uporabo vaših telefonov, nam prosim sporočite več podrobnosti o vašem dogodku, da lahko pripravimo ponudbo po vaši meri.